Contacteer ons
Nova Hu

Telefoonnummer : 15920339858

WhatsApp : +8615920339858

Malariawaarschuwing voor drie provincies over Pasen

March 31, 2018

JOHANNESBURG – Het nationale Instituut voor Overdraagbare Ziekten (NICD) heeft gewaarschuwd het aantal malariagevallen in Limpopo, Mpumalanga en kwaZulu-Geboorte wegens een toevloed van reizigers tijdens de Pasen-vakantie zou moeten toenemen.

In een verklaring op Dinsdag wordt vrijgegeven, zei NICD een andere oorzaak van de verhoging de recente wijdverspreide regenval over Zuid-Afrika dat was.

LEES: Malaria in Limpopo: Dodencijfer en symptomen

„Alle ingezetenen en reizigers aan en van de gebieden van de malariatransmissie in de districten van Mopani en Vhembe-van de gebieden van Limpopo, van Thabazimbi en Lephalale-blijven op risico. Andere gebieden van hoog transmissierisico omvatten Lowveld van Mpumalanga, met inbegrip van het Nationale Park en de randen van Kruger, en de noordelijke grens KZN-Mozambique,“ bovengenoemde NICD.

LEES: De eerste proeven op grote schaal van het malariavaccin voor Afrika

Het adviseerde ook reizigers om voorzorgsmaatregelen tegen wordt gebeten door muggen door het uiterst nauwgezette gebruik van afweermiddelen te nemen die DEET bevatten, naakte huid behandelen in het donker als de buiten, sluitende insectschermen op deuren en vensters, en ventilators of airconditioningstoestellen met behulp van.

De „huidige geadviseerde chemoprophylactic medicijnen omvatten doxycycline of atovaquone-proguanil, die zonder voorschrift beschikbaar zijn, maar de gezondheidszorgarbeider moet de beste optie voor elk individu adviseren,“ bovengenoemde NICD.

De reizigers zijn gewaarschuwd om uit voor malariasymptomen zoals koorts te kijken, kou, gezweet, hoofdpijnen, misselijkheid en het braken, lichaamspijnen en algemeen onbehagen, en aan hun meest dichtbijgelegen gezondheidsfaciliteit te rapporteren als zij verdenken dat zij malaria kunnen aangegaan hebben.

laatste bedrijfsnieuws over Malariawaarschuwing voor drie provincies over Pasen  0(BRON: ENCA)