De antiknokkelkoorts weert de Nevel van het Muginsect voor Mensen Oranje Geur af

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Zappo
Certificering: SGS / MSDS
Modelnummer: ZP400
Min. bestelaantal: 500 sloffen
Prijs: USD 15/ carton - USD 85 / carton
Verpakking Details: 24 blikken per karton
Levertijd: Binnen 25-30 Dagen
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 10000 kartons in één maand
verpakking: 48 blikken per karton Ingrediënt: 0.25% Pyrethrin
Oplosmiddel: Water, Alochol, Olie Geur: Oranje
Blikjes: Blik Diameter van: 52mm, 57mm en 65mm
Hoog licht:

insecticide aerosol spray

,

household insecticide spray

De antiknokkelkoorts weert de Nevel van het Muginsect voor Mensen Oranje Geur af

 

Productdetails

 

Punt het pesticidenevel van het aërosolinsecticide van China
capaciteiten 300ml 400ml 600ml 750ml
ontwerpen fles uit één stuk of dekselfles
actief ingrediënt tetramethrin en permethrin en D-vertalen allethrin
oplosmiddel oplosmiddelen op basis van olie of op basis van alcohol of op basis van water, de verschillende kunnen OEM zijn, maar de prijzen zijn verschillend
Onze Producten insecticide, mugrol, luchtverfrissing, elektrische mugmat en mug vloeibare enz.
 

 

 

De Insecten van het dodenbed

DE SCHOK KAN GOED ALVORENS TE GEBRUIKEN

Doden

Bedinsecten, Mieren, Indische Maaltijdmot, Bruine Hondtikken, Tapijtkevers, Kakkerlakken, Veenmollen, Oorwurmen, Zilvervisje, Sowbugs, Spinnen, Huisvliegen, Stabiele Vliegen, Dazen, Clustervliegen, Gezichtsvliegen, Zwarte Vliegen, Hoornvliegen, Muggen, Muggen en Keds.

Voor Gebruik binnen

Huizen, Hotels, Motels, Oneetbare Gebieden van de Ziekenhuizen, Vervoersmateriaal (Bussen, Boten, Schepen, Treinen, (lege) Vrachtwagens, Vliegtuigen), Vleesverwerking en van de Voedselverwerking Planten, Opslaggebieden, Restaurants, en andere Voedsel Behandelingsgebieden, Nut, Pakhuizen, Dierlijke Kwarten, Melkzalen en om Vee te behandelen.

 

 

Indien Geslikt

Oproepen een een vergiftcontrole centrum of arts onmiddellijk voor behandelingsraad. Veroorzaak het braken niet tenzij verteld om dit te doen door een een vergiftcontrole centrum of arts. Geef geen vloeistof aan de persoon. Geef om het even wat niet mondeling aan een onbewuste persoon.

Als op Huid of Kleding

Start vervuilde kleding. Spoelingshuid onmiddellijk met overvloed van water 15-20 minuten. Oproepen een een vergiftcontrole centrum of arts voor behandelingsraad.

Indien Geïnhaleerd

Bewegingspersoon aan verse lucht. Als de persoon niet ademt, roep 911 of een ziekenwagen, dan geef kunstmatige ademhaling, bij voorkeur door mond-aan-mond, indien mogelijk. Oproepen een een vergiftcontrole centrum of arts voor verdere behandelingsraad.

Als in Ogen

Greepoog open en spoeling langzaam en zacht met water 15-20 minuten. Verwijder contactlenzen, als heden, na de eerste 5 minuten, dan blijf spoelend oog. Oproepen een een vergiftcontrole centrum of arts voor behandelingsraad. Neem de van het containeretiket of product naam en Het Registratienummer van het Ongediertebestrijdingsproduct Met u wanneer het streven van naar medische aandacht.

De TOXICOLOGISCHE INFORMATIE Dit product bevat aardoliedistillaten. Het braken kan aspiratielongontsteking veroorzaken. Behandel symptomatically.

Het BERICHT AAN GEBRUIKER Dit ongediertebestrijdingsproduct moet slechts overeenkomstig de richtingen op het etiket worden gebruikt. Het is een inbreuk in het kader van het Akte van Ongediertebestrijdingsproducten om dit product op een bepaalde manier te gebruiken dat met de richtingen op het etiket inconsistent is. De gebruiker veronderstelt het risico voor personen of bezit dat van zulk gebruik van dit product het gevolg is.

Contactgegevens
Nova

Telefoonnummer : +8615920339858

WhatsApp : +8615920339858